Friss topikok

Belváros - Parkolás, egyirányú utcák és kicsi forgalom

2007.07.08. 11:29 harzol2

Szerencsére Prága belvárosa kicsit sem hasonlít forgalom szempontjából Budapestre. Szinte mindenhova be szabad autóval is hajtani, de ennek ellenére alig van autóforgalom. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy egyszerűen nem éri meg áthaladni a belvároson, mert csak kacskaringós útvonalon és turisták által igen lelassított tempóban lehet haladni. Ezért aztán a helyiek elkerülik a turisták által látogatott részeket. Leginkább városnéző autókat lehet csak látni.
Ha mi magunk szeretnénk autóval bejutni valami központi helyre akkor két dologra kell felkészülnünk. Egyrészt a rengeteg egyirányú utca miatt rettentően nehéz navigálni, másrészt parkolóhelyet találni is képtelenség. Hétköznap ráadásul a parkolás maximum 2 órára engedélyezett, így jobban tesszük, ha nem is megyünk be autóval a belvárosba.
Belváros - Parkolás, egyirányú utcák és kicsi forgalom

Szólj hozzá!

Címkék: közlekedés szöveg belváros

A bejegyzés trackback címe:

https://praga.blog.hu/api/trackback/id/tr81116623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása